Authentic Olympus Land

banner ti na kanete

Γιορτές Γεύσης

Γιορτές γεύσης

 

giortes geusis

H γιορτή του κάστανου, «Τα δώρα της γης», διοργανώνεται κάθε χρόνο, τον Οκτώβριο, στο χωρίο Σκήτη από τον Περιβαλλοντικός Μορφωτικός Σύλλογος Σκήτης – Αγιοκάμπου.

Αποτελεί πλέον θεσμό για όλον το νομό και σκοπός της είναι η παρουσίαση, η προβολή και η προώθηση των τοπικών προϊόντων, όπως το κάστανο, το μήλο, η ελιά αλλά και γνωριμία των επισκεπτών με το φυσικό κάλλος της περιοχής. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρονται στους επισκέπτες ψητά κάστανα, τσίπουρο και κρασί από τοπικούς παραγωγούς. Επίσης, κάθε χρόνο πλαισιώνουν την εκδήλωση τοπικοί σύλλογοι, με παρουσιάσεις μουσικών και χορευτικών σχημάτων, άλλων τοπικών γαστρονομικών προϊόντων αλλά και γενικότερα άτομα που δραστηριοποιούνται στην παραδοσιακή κατασκευή κοσμημάτων, σαπουνιών, κεραμικών κ.α.

Φέτος είναι η 11η συνεχόμενη χρονιά και μαζί διοργανώνεται και το Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας. Η διοργάνωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 στην πλατεία της Σκήτης.

Η «Γιορτή Μανιταριού» διοργανώνεται κάθε χρόνο, τον Οκτώβριο και ο τόπος διεξαγωγής εναλλάσεται ανά χρονιά μεταξύ του Σκλήθρου και της Ανατολής. Την οργάνωση έχει αναλάβει ο Eξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Σκληθριωτών, σε συνεργασία με τον σύλλογο «Φίλοι του Δάσους και της Μυκητοχλωρίδας » (Μανιταρόφιλοι Θεσσαλίας) και τον Φορέα Διαχείρισης Περιοχής Οικοανάπτυξης Κάρλας Μαυροβουνίου Κεφαλόβρυσου Βελεστίνου.

Ο χαρακτήρας της είναι κυρίως ενημερωτικός με μανιταρόφιλους και φίλους του δάσους να συγκεντρώνονται για να ανταλλάξουν γνώσεις και εμπειρίες για τα άγρια μανιτάρια. Υπάρχουν όμως και παράλληλες δράσεις όπως η γευστική δοκιμή φαγητών με βάση το μανιτάρι αλλά και εξορμήσεις στη γύρω περιοχή.

Φέτος η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στο χώρο του παλαιού δημοτικού σχολείου Σκλήθρου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

 • Διάλεξη του ερευνητή –συγγραφέα Γιώργου Κωνσταντινίδη, με θέμα «Η μανιταροφιλία και μανιταρογνωσία στην Ελλάδα»
 • Εξόρμηση στο δάσος για την ανεύρεση μανιταριών (απαραίτητα καλάθι και μαχαίρι)
 • Γευσιγνωσία (θα προσφερθούν μανιταρόσουπα, ψητά μανιτάρια, αλλά και άλλες μανιταρονοστιμιές που θα ετοιμάσουν οι σεφ Βασίλης Παναγούλης με την βοήθεια των μαθητών του από την σχολή μαγειρικής του ΟΑΕΔ Λάρισας και Χρήστος Πλεσιώτης cooking show που θα μαγειρέψει μανιτάρια με ζυμαρικά με μια καινοτόμο τεχνική μαγειρέματος).
 • Υπαίθριες δραστηριότητες για τα παιδιά με την υποστήριξη της Trekking Hellas.
 • Ενημέρωση των επισκεπτών από στέλεχος του Φορέα Διαχείρισης Περιοχής Οικοανάπτυξης Κάρλας - Μαυροβουνίου - Κεφαλόβρυσου - Βελεστίνου σχετικά με την αξία της Προστατευόμενης Περιοχής και το ρόλο του Φορέα Διαχείρισης στην ευαίσθητη αυτή περιοχή.

 

Η γιορτή Ακτινιδίου Πυργετού - Αιγάνης διοργανώνεται κάθε χρόνο, τον Οκτώβριο, στο χωρίο Πυργετός, από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Παιδείας του Δήμου Τεμπών αλλά και το Δήμο Τεμπών. Η γιορτή πλέον πραγματοποιείται πριν τη συγκομιδή των ακτινιδίων και έχει ως σκοπό την παρουσίαση, την προβολή των εξαιρετικών ποιοτικών χαρακτηριστικών του προϊόντος τα οποία ξεχωρίζουν πανελλήνια για τη γεύση τους, το μέγεθος και το σχήμα τους. Σκοπεύει όμως και στην γνωστοποίηση του προϊόντος ώστε να συμβάλλει στην προώθηση του στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Φέτος είναι η 10η χρονιά διοργάνωσης με δύο ημέρες εκδηλώσεων το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Οκτωβρίου. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

 • Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου, στις 7 το βράδυ, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε. Κάτω Ολύμπου, στον Πυργετό, θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτική ημερίδα με την παρουσία ειδικών, οι οποίοι θα μιλήσουν για τις ομάδες παραγωγών, την νέα ΚΑΠ και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ακτινίδιου.
 • Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου, στην κεντρική πλατεία Πυργετού θα φιλοξενηθεί η τηλεοπτική εκπομπή «Επιστροφή στο χωριό» του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη προβολή της γιορτής. Θα ακολουθήσουν οι εκδηλώσεις λήξης και οι χαιρετισμοί των επίσημων προσκεκλημένων.

 

Γιορτή Ελιάς Γόννων διοργανώνεται κάθε χρόνο, τον Νοέμβριο, στο χωριό Γόννοι, από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Παιδείας του Δήμου Τεμπών, το Δήμο Τεμπών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Λάρισας.

O σκοπός της γιορτής είναι η παρουσίαση, η προβολή και η προώθηση της τοπικής παραγωγής λαδιού αλλά και των προϊόντων της ελιάς γενικότερα αλλά και η ανάδειξη της περιοχής. Η καθιέρωση της εκδήλωσης έχει ως στόχο να αποτελέσει κοινό τόπο συνάντησης ελαιοπαραγωγών, αγροτών, εμπόρων, τυποποιητών και επιστημόνων από την ευρύτερη περιοχή του νομού.

Οι εκδηλώσεις γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένο – στεγασμένο χώρο στον πεζόδρομο της κεντρικής πλατείας δίπλα από την Δημοτική Πινακοθήκη του οικισμού. Στα πλαίσια της εκδήλωσης, το Λαογραφικό Μουσείο Γόννων θα είναι ανοιχτό το διήμερο της γιορτής με ξεναγήσεις από τον υπεύθυνο του μουσείου, Βασίλη Καραβιδέ. Επίσης στο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης θα προβάλλονται φωτογραφίες του Δημήτρη Γουγουλιά με θέμα την ελιά και το λάδι από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και για τις δύο παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Φέτος είναι η 2η χρονιά διοργάνωσης με δύο ημέρες εκδηλώσεων το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Νοεμβρίου. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

 • Το Σάββατο 15 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα ανοίγει η εκδήλωση με εισηγήσεις για την ελιά και το λάδι και συζήτηση πάνω στα θέματα που θα αναπτυχθούν.
 • Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί επίσημοι χαιρετισμοί, συνέχιση εισηγήσεων για τα προϊόντα της ελιάς και κλείσιμο εκδήλωσης με πολιτιστικά δρώμενα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 24953 50400 ή στις διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Γιορτή Αμυγδάλου διοργανώνεται κάθε χρόνο, τον Σεπτέμβριο, στο χωριό Συκούριο, από τον Σύλλογο Γυναικών Δημοτικής Ενότητας Νέσσωνος, το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Παιδείας του Δήμου Τεμπών, την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Λάρισας και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

O σκοπός της γιορτής είναι η παρουσίαση, η προβολή και η προώθηση της τοπικής παραγωγής αμυγδάλου αλλά και η ανάδειξη της περιοχής. Η καθιέρωση της εκδήλωσης έχει ως στόχο να στηρίξει τους τοπικούς παραγωγούς, να γίνει πόλος ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας και ευρύτερα περιοχή του νομού.

Φέτος είναι η 14η χρονιά διοργάνωσης και διοργανώνεται το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

 • Στις 7:30 το απόγευμα, Διαγωνισμός Αμυγδαλογλυκισμάτων από μέλη και φίλους του Συλλόγου. Διάφορα γλυκά και άλλα προϊόντα με βάση το αμύγδαλο θα προσφέρονται κατά τη διάρκεια όλης της εκδήλωσης.
 • Στις 9 το βράδυ, Επίσημης έναρξη της γιορτής, πολιτιστικές και μουσικές εκδηλώσεις από τον Μορφωτικό Εκπολλιτιστικό Σύλλογο Όσσας και τη Λαογραφική – Αρχαιολογική Εταιρεία Ελασσόνος. Η γιορτή θα κλείσει με γλέντι για όλους τους παρευρισκόμενους.

Γιορτή Χαλβά διοργανώνεται κάθε χρόνο, τον Σεπτέμβριο, στην πόλη των Φαρσάλων, από το Δήμο Φαρσάλων, την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας και με τη συμμετοχή του Συλλόγου Χαλβαδοποιών – Ζαχαροπλαστών.

O σκοπός της γιορτής είναι η προβολή και η προώθηση του φημισμένου Χαλβά Φαρσάλων, η διατήρηση και διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής, με την ταυτόχρονη ανάδειξη άλλων τοπικών προϊόντων. Η καθιέρωση της εκδήλωσης έχει ως στόχο να στηρίξει τους τοπικούς παραγωγούς και επιχειρήσεις και να γίνει πόλος συνεργασίας και ανάπτυξης επαγγελματικών σχέσεων.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά υπάρχει παράλληλη Έκθεση τοπικών προϊόντων από τοπικούς παραγωγούς. Καθ’ όλη τη διάρκεια θα προσφέρεται δωρεάν χαλβάς Φαρσάλων σε όλους τους επισκέπτες.

Φέτος είναι η 10η χρονιά διοργάνωσης και διοργανώνεται το τριήμερο Παρασκευή-Κυριακή 19 με 21 Σεπτεμβρίου. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

 • Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στην Πλατεία Δημαρχείου θα καταλήξει η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών. Στις, έναρξη της γιορτής με την εκδήλωση «Παραδοσιακά ακούσματα και χορούς του τόπου μας», με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων των τοπικών πολιτιστικών συλλόγων.
 • Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, στις 8 το απόγευμα, 14ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου Φαρσάλων.
 • Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, στις 8 το απόγευμα, επίσημοι χαιρετισμοί και ξενάγηση στα εκθεσιακά περίπτερα. Η γιορτή θα κλείσει με μουσική παράσταση με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τη Μελίνα Κανά.

Γιορτή Φέτας διοργανώνεται κάθε χρόνο, τον Σεπτέμβριο, στην πόλη της Ελασσόνας, από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ελασσόνας υπό την αιγίδα των Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας, Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός "Δήμητρα", Πανελλήνια Συνομοσπονδία Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών και Επιμελητήριο Λάρισας. Το 2012 διοργανώθηκε η 6η Πανελλήνια Γιορτή Φέτας.

O σκοπός της γιορτής είναι η προβολή, η προώθηση της Φέτας Ελασσόνος -η οποία αποτελεί προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.)-, η στήριξη των τοπικών παραγωγών και η ανάπτυξη συνεργασιών. Η διατήρηση και διάδοση της σημασίας του συγκεκριμένου προϊόντος στην πολιτιστική κληρονομιά, όχι μόνο της περιοχής αλλά και όλης της Ελλάδας, είναι ο κεντρικός άξονας των παράλληλων εκδηλώσεων.

Στο πλαίσιο της 6ης Πανελλήνιας Γιορτής Φέτας οργανώθηκαν, επιστημονική ημερίδα με θέμα «Η Φέτα, μοχλός ανάπτυξης της Ελληνικής Οικονομίας», επίδειξη παρασκευής φέτας -με άμεση τυροκόμηση-, ενημερωτικά σεμινάρια για μαθητές και γαστρονομικά σεμινάρια παρασκευής των παραδοσιακών πιτών από τοπικούς Συνεταιρισμούς Γυναικών. Στη γιορτή συμμετείχαν επίσης χορευτικά συγκροτήματα πολιτιστικών συλλόγων και παραγωγοί με άλλα προϊόντα της περιοχής.

Η γιορτή έκλεισε με παραδοσιακό γλέντι και προσφορά τοπικών εδεσμάτων όπως τυρόπιτες, ψητό Αρνάκι και Κατσικάκι Ελασσόνας (Π.Ο.Π.) και φυσικά Φέτα Ελασσόνος.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.giortifetas.gr.

Γιορτή Πίτας διοργανώνεται κάθε χρόνο, τον Αύγουστο, στον ιστορικό οικισμό Τσαριτσάνη, από τον Σύλλογο Γυναικών Τσαριτσάνης, στον υπαίθριο χώρο του δημοτικού σχολείου.

O σκοπός της γιορτής είναι η διατήρηση και διάδοση της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής. Η καθιέρωση της εκδήλωσης έχει ως στόχο να αναδείξει την περιοχή και τη θέση της πίτας –ως τυπικό γαστρονομικό προϊόν των Ελλήνων- στην καθημερινή και εορταστική ζωή των Θεσσαλών μέχρι και σήμερα.

Φέτος είναι η 9η χρονιά διοργάνωσης και διοργανώνεται το Σάββατο 9 Αυγούστου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραδοσιακό γλέντι με ντόπια εδέσματα, παραδοσιακές πίτες υπό τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής και χορευτικών συγκροτημάτων των τοπικών πολιτιστικών συλλόγων.

giorti keraiouΓιορτή Κερασιού διοργανώνεται κάθε χρόνο, τον Ιούνιο, στον παραδοσιακό οικισμό Μεταξοχώρι, από τον Σύλλογο Γυναικών Δημοτικής Ενότητας Νέσσωνος, το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Παιδείας του Δήμου Τεμπών, την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Λάρισας και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

O σκοπός της γιορτής είναι η παρουσίαση, η προβολή και η προώθηση της τοπικής παραγωγής αμυγδάλου αλλά και η ανάδειξη της περιοχής. Η καθιέρωση της εκδήλωσης έχει ως στόχο να στηρίξει τους τοπικούς παραγωγούς, να γίνει πόλος ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας και ευρύτερα περιοχή του νομού.

Επιτυχία τεράστια, αφού γρήγορα η γιορτή αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα του νομού Λάρισας και έναυσμα για τη διοργάνωση παρόμοιων σε άλλες περιοχές της χώρας μας.

Το Μεταξοχώρι, μέσα από αυτή, μόνο κερδισμένο βγήκε. Το κεράσι του απέκτησε κάτι σαν ταυτότητα, σαν μια ανεπίσημη ονομασία προέλευσης. Οι παραγωγοί του ωφελήθηκαν. Χιλιάδες άτομα συνολικά, με αφορμή την ετήσια διοργάνωση της Γιορτής Κερασιού, το επισκέφτηκαν όλη αυτή τη μακρά περίοδο και γνώρισαν την ασύγκριτη ομορφιά του χωριού. Ενός χωριού που συνθέτει, άλλωστε, αξιοζήλευτα τον πολιτισμό, την παράδοση και το φυσικό κάλλος.

Χτισμένο αμφιθεατρικά στις πλαγιές του Κισσάβου, καταπράσινο, χωρισμένο στα δύο από μια ρεματιά κατάφυτη από πανύψηλα πλατάνια, σαγηνεύει τον καθένα που το περπατάει. Γεμάτο από καλντερίμια και καταπληκτικά, παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, αρχοντικά, γεμάτο από παλιές εκκλησιές που κρύβουν ανεκτίμητους θρησκευτικούς θησαυρούς, εύκολα αποτέλεσε τα τελευταία σαράντα χρόνια και συνεχίζει να αποτελεί θέρετρο πάμπολλων γνωστών ανά την Ελλάδα ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών.

Η Γιορτή μάλλον ήρθε για να δέσει και να διαφημίσει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Ήταν μια ιδέα του αείμνηστου Αγιώτη πολιτικού Τάκη Καρδάρα, του αείμνηστου Μεταξοχωρίτη γιατρού Αντώνη Καφετσιούλη και του τότε προέδρου του χωριού Αντώνη Τσακνάκη που με το Κοινοτικό του Συμβούλιο την έκανε πράξη, για την οποία ασφαλώς ως σήμερα θα είναι υπερήφανος.

Όλοι οι Μεταξοχωρίτες αγκάλιασαν εξαρχής την προσπάθεια. Προσπάθεια, που συνεχίστηκε και από τους επόμενους κοινοτάρχες και κρατά ως και τώρα που ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για να πραγματωθεί και η 35η Γιορτή Κερασιού.

Φέτος είναι η 35η χρονιά διοργάνωσης και διοργανώνεται το Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Ιουνίου. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

 • Το Σάββατο 7 Ιουνίου, στις 8 το απόγευμα, έναρξη της γιορτής με εγκαίνια εκθέσεων καλλιτεχνικών δημιουργιών, ζωγραφικής, αγιογραφίας και κατασκευών τοπικών καλλιτεχνών, ξενάγηση στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, ομιλίες και εισηγήσεις. Η μέρα θα κλείσει με παραδοσιακούς χορούς από το Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Μιλτιάδης Δάλλας»
 • Την Κυριακή 8 Ιουνίου, από το μεσημέρι θα υπάρχει καλλιτεχνικό εργαστήρι για παιδιά με ζωγραφική και παιχνίδι με πυλό στην κεντρική πλατεία, ενώ η Γιορτή θα κλείσει με μια μουσική βραδιά από τους καθηγητές της Μουσικής Σχολής στον αύλειο χώρο του Παρθεναγωγείου.

Γιορτή Μήλου διοργανώνεται κάθε χρόνο, 1η Σεπτεμβρίου, στην Αγιά, από τον Δήμο Αγιάς και την Κοινωφελή Επιχείρηση “ΚΑΛΥΨΩ” Δήμου Αγιάς, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την ΠΕΔ Θεσσαλίας, ΔΕΥΑ Αγιάς, τον Μητροπολιτικό Ναός Αγ. Αντωνίων Αγιάς, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας και τον Σύλλογο Γυναικών Αγιάς.

O σκοπός της γιορτής είναι η παρουσίαση, η προβολή και η προώθηση της τοπικής παραγωγής μήλου αλλά και η ανάδειξη της περιοχής. Η καθιέρωση της εκδήλωσης έχει ως στόχο να στηρίξει τους τοπικούς παραγωγούς, να γίνει πόλος ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας και ευρύτερα της περιοχή του νομού.

Η Γιορτή Μήλου υπάρχει από το 1966 και έκτοτε αποτελεί τμήμα του ετήσιου πανηγυριού της περιοχής της Αγιάς, το «Αγιώτικο Πανηγύρι». Αποτελεί την επίσημη έναρξη για την συγκομιδή των μήλων. Η γιορτή πλέον έχει πάρει και κοινωνική διάσταση, καθώς τα έσοδα από τις πωλήσεις διατίθενται στο Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αγιάς.

Φέτος είναι η 20η χρονιά διοργάνωσης και θα διαρκέσει από τις 31 Αυγούστου 2015 έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2015. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ποικίλει και για πρώτη φορά θα δημιουργηθεί θεματικό χωριό «Μήλου», όπου οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσει τοπικές γεύσεις με κύριο υλικό το μήλο, όπως γλυκό μήλο, μηλοπιτάκια, μήλα γλασαρισμένα και μήλα βουτηγμένα στη σοκολάτα. Επίσης θα υπάρχει ενημερωτικός χώρος με τη βιβλιογραφία γύρω από το μήλο, όπως η διατροφική του αξία, τρόποι καλλιέργειας κτλ.


Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση, επικοινωνήστε μαζί μας αποστέλλοντας email στην παρακάτω διεύθυνση
 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα τελευταία νέα μας.